Veliler Okul Çayı'nda buluştu

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Okul Çayı etkinliğine veliler büyük ilgi gösterdi.

Çerkezköy 15.05.2016 14:15:00 0
Veliler Okul Çayı

OKUL YARARINA DÜZENLENDİ

Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği yönetimi, önceki gün 13.00-17.00 saatleri arasında Lemar Düğün Salonu’nda okul yararına bir etkinlik düzenledi. Geleneksel hale getirilen program Okul Müdürü Yakup Dönmez’in açılış konuşması ile başladı. Davetlilere hoş geldin diyen Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez, okul aile birliğini organizasyondan ötürü tebrik ederken; velilere de katılımlarından dolayı şekkür etti. 

 

ÇEKİLİŞ YAPILDI

Okul Çayı etkinliğine Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez'in yanı sıra Okul Aile Birliği Başkanı Çiğdem Köröğlu, Başkan Yardımcısı Nilüfer Alp Özkaya, üyeler Emel Şencan, Ciğdem Yılmaz, Arzu Albayrak ile öğretmenler ve veliler katıldı.  Yapılan konuşmaların ardından davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Okul yararına yapılan çekiişte ise davetlilere çeşitli hediyeler verildi. Programdan elde edilen gelirin ise okulun ihtiyaçları için kullanılacağı ifade edildi. 

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10