Özdoğan ailesinin düğün mutluluğu

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Nuri Özdoğan-Nurşen Özdoğan çiftinin oğlu Adem Özdoğan, önceki gün yapılan düğün ile hayatını Selma-Fahrettin UlutÃ?

Çerkezköy 15.05.2016 18:15:00 0
Özdoğan ailesinin düğün mutluluğu

İLK DÜĞÜN BOLU’DA YAPILDI

Genç çift, gelinin memleketi olan Bolu’daki Kartal Düğün Salonu’nda yapılan düğün merasiminin ardından önceki gün de Çerkezköy Golden Palas Otel’de ikinci düğünlerini yaptılar. Çerkezköy’de görkemli bir düğünle dünya evine giren Serpil-Adem Özdoğan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İzmir Petkim’de Kimya Mühendisi olarak çalışan Adem Özdoğan ve sağlık memuru olan Serpil Ulutürk, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti.

 

İLK DANSLARINI YAPTILAR

Çerkezköy Golden Palas Otel’deki düğün töreni, genç çiftin alkışlar eşliğinde salona girmesi ve ilk danslarını yapmaları ile başladı. Genç çift için özel olarak hazırlatılan düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimi ile devam eden düğünde, davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar davul zurna eşliğinde halaylar çekip, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Davetlileri kapıda karşılayan damadın anne babası Nurşen-Nuri Özdoğan ile gelinin anne babası Selma-Fahrettin Ulutürk çifti, düğün merasimi boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Nuri Özdoğan ve Serpil Ulutürk’ün düğün merasimine MHP Tekirdağ eski Milletekili Bülent Belen, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkeköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, CHP İlçe eski Başkanlarından Fedai Güven, MHP İlçe eski Başkanlarından Mustafa Ordu, Çerkezköy ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ile Özdoğan ve Ulutürk ailelerinin eş, dost ve akrabaları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.  

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10