Gülerçin ailesi Bahar Şenliği'nde buluştu

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji'nde öğrenci, öğretmen ve veliler geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği etkinliğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 16.05.2016 18:57:00 0
Gülerçin ailesi Bahar Şenliği

DOĞRU BİR YER TERCİHİ YAPTIK

Program hakkında açıklamalarda bulunan Özel Gülerçin Koleji yetkilileri, “Öğrencilerimiz, aileler ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen şenliğimizde coşku bir an olsun düşmedi. Bahar Şenliği için bu yıl Pınarça Mahallesi İkiz göller mevkiini tercih ettik. Ne kadar doğru bir yer tercihi yaptığımızı gördüğümüz doğa güzellikleri sayesinde anladık. Şenlik alanımızda büyüklerin ve küçüklerin faydalanması için patlamış mısır ve pamuk şeker makineleri, çocuklarımızın keyifli anlar geçirmesini sağlayan çoklu oyun havuzu bulundurduk” dedi.

 

ŞARKILAR SÖYLEYİP OYUNLAR OYNADILAR

Şenlik boyunca piknik alanında dolaşan palyaço ve maskotların çocukların ilgi odağı olduğunu belirten yetkililer, “Misafirlerimize köfte ekmek ikramında bulunduk. Piknik alanına kurulan sahnemizde canlı müziğin tadını çıkardık. Hep bir ağızdan katıldığımız şarkılar yerini klarnet eşliğinde çiftetelliye bıraktı. Coşkuyla yapılan danslar ve halay görülmeye değerdi. Şenliğimizde sandalye kapmaca, halat çekme, yakar top gibi oyunlardaki çekişme görülmeye değerdi. Birlik beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz bir etkinliğimiz daha geride kaldı. Katılan ve birlikteliğimize katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10