Türkiye Finali'ne gidiyorlar

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Voleybol Takımı, ilçe ve il şampiyonluğunun ardından İstanbul'da gerçekleştirilen Marmara Bölge Şampiyonası'ndan da şampiyo

17.05.2016 19:20:00 0
Türkiye Finali

TEKİRDAĞ’IN GURURU OLDU

İstanbul 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Marmara Bölge Şampiyonası’nda Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Bursa’dan Bosch Spor Kulübü, Kocaeli’den Yahya Kaptan Spor Kulübü ve İstanbul’dan Fabrika Voleybol Kulübü ile Türkiye Finali’ne çıkmak için mücadele verdi. İlk maçta Bursa temsilcisi Bosch Spor Kulübü ile karşılaşan ekibimiz maçtan 3-1’lik skor ile ayrılarak ilk galibiyetini alırken ikinci karşılaşmada Kocaeli temsilcisi Yahya Kaptan Spor Kulübünü 3-0 yenerek büyük bir avantaj yakaladı. Turnuvanın favorilerinden İstanbul Fabrika Voleybol Kulübü ile son maça çıkan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Voleybol Takımı zorlu karşılaşmadan da 3-2’lik galibiyetle ayrılarak adını Türkiye Finali’ne yazdırırken Tekirdağ’ın gururu oldu.

 

GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ

Haziran ayında İzmir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Deniz Taner, “3’te 3 yaparak İzmir'de yapılacak Türkiye Final Grubu maçlarında oynamaya hak kazanan takımımızı kutlarım. Türkiye Şampiyonu olarak şehrimize uzun yıllar unutulmayacak bir başarı hediye edeceğimize inanıyorum” dedi. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Sporda, sanatta, kültürel alanda gençlerimizi ne kadar çok eğitir onları çalışmaya sevk edersek şehrimizi o kadar ileri götürürüz. Bu gençler de bu amaç uğruna uzun yıllardır emek veren hocalarımızın eseri. Türkiye Finalinde şehrimizi başarıyla temsil edeceklerinden hiç şüphem yok” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10