Briç Turnuvası sona erdi

Türkiye Briç Federasyonu ve Çorlu Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2016 Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası sona erdi.

17.05.2016 19:21:00 0
Briç Turnuvası sona erdi

SERKAN ÜNAL, MELİH OSMAN ŞEN İKİLİSİ ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Briç Federasyonu’ndan 9 hakem ve gözlemci heyetinin takip ettiği turnuvaya 101 çift katıldı. Turnuva sonunda, 10 bordluk 5 mini seanslık eleme üzerinden oynanan Trakya Açık İkili Briç Turnuvası’nı Serkan Ünal ve Melih Osman Şen ikilisi kazandı. Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda sporcunun katıldığı Trakya Açık İkili Briç Turnuvası’nda  zorlu müsabakalar sonunda Serkan Ünal ve Melih Osman Şen ikilisi şampiyon olurken, Süleyman Kolata ve Altuğ Göbekli çifti ikinci, Mehmet Gökhan Yılmaz ve Hasan Yirik ikilisi üçüncü, Kudret Metin ve Erdal Olcay Ercan ikilisi dördüncü, Mehmet Remzi Şakirler ve Can Yılmaz Bayhan ikilisi ise beşinci oldu. Diğer dallarda ilk dereceler ise şöyle sıralandı:Karışık:Olgu Şeker ve  Ali Aksan Haraç.Kadın: Zeynep Yılmaz ve Nazlı Metin.Genç: Ahmet Onur Akbıyık ve Cem Yiğit Aga.Senyör: Mustafa Ebiller ve Fayik Kublay

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Turnuva sonunda dereceye girenlere madalya, kupa ve plaketleri, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci tarafından verildi. Turnuvaya katılanlara hitaben konuşan Başkan Yardımcısı Demirci turnuvaya katılanlara teşekkür ederken, Türkiye’nin en önemli briç turnuvalarından birine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10