Arat'tan hayırlı olsun ziyaretleri

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, CHP Çerkezköy İlçe yönetimine ve Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine hayÄ?

Çerkezköy 17.05.2016 19:33:00 0
Arat

KİMSEYE KIRGINLIĞIMIZ YOK

Yılmaz Arat, beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yarımcısı Erdinç Erke ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Arın ile birlikte ilk ziyaretini dün saat 14.00’te Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız kongre sonucu güven tazeleyerek yeniden göreve geldik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de servisçi esnafımızın hak ve hukukunu korumaya devam edeceğiz. Üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışması yönündeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim sonrasında 13 arkadaşımız dernekten istifa etti. Biz onların istifa etmelerine bir şey demiyoruz. Onlara her hangi bir kırgınlığımız da yok. Biz her zaman yine onlarla beraberiz. Seçimde oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuzla uyum içerisinde çalışmalarımıza başladık. Yapılan seçime de her kesin saygı duyması gerekir” dedi.

 

TEKİRDAĞ SERVİSÇİLER ODASI KURULMAK ÜZERE

Bir süre önce Tekirdağ Servisçiler Odası kurmak için çalışmalara başladıklarını belirten Tanyeri, “Merkezi Çerkezköy’de olacak. Tekirdağ Servisçiler Odası’nın kurulmasına az kaldı. Odamız kurulduğunda servisçi esnafımızın hak ve hukukunun korunmasında daha etkin olunacaktır. Odanın yönetiminin de servisçilerin hak ve hukukunu koruyacak kişilerden oluşmasını sağlayacağız. Dernek olarak yaptığımız çalışmalarda bize destek olan ve bölgeselliği Büyükşehir Belediye Meclisinden geçiren Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyoruz. Eğer bölgesellik büyükşehirden geçmemiş olsaydı, bölgemizde servis çekenler arasında büyük sıkıntı ve kargaşa yaşanacaktı. UKOME de son yaptığı düzenlemeler neticesinde servisçilerin çalışmalarına kolaylıklar getirdi. UKOME yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞTIĞINIZI BİLİYORUZ

Güven tazeleyerek göreve gelen yeni yönetimi tebrik eden S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, “Sizlere başarılar diliyoruz. Servisçiler olarak zor şartlarda görev yaptığınızı biliyoruz. Taşımacılığın ağır noktalarının başında sırasıyla Çerkezköy, Çorlu, Ergene ve Kapaklı geliyor. Bu dört ilçemiz Tekirdağ’ın olduğu gibi Trakya’nın da en yoğun sanayi kuruluşlarının bulunduğu yerlerdir. Dolayısıyla taşımacılık buralarda çok ağır basıyor. Servis taşımacılığında sanayici, araçların son model ya da iyi araç olmasına değil, kimin daha ucuz taşıdığına bakıyor. Bu nedenle servisçiler sıkıntı çekiyor. İnşallah bunlar da kısa zaman içerisinde çözüme kavuşur ve servisçilerimiz rahat eder” dedi.

 

İKİNCİ ZİYARET CHP’YE

Yılmaz Arat ve beraberindekiler saat 14.30’da da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret için teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “10 Nisan’da yapılan genel kurulda üyelerimizin teveccühü ile göreve geldik. Genç ve dinamik bir ekiple göreve geldik. İlçe Teşkilatı olarak bir gençlik şöleni düzenledik ve dolu dolu geçecek bu şöleni geleneksel hale getireceğiz. Biz her zaman belediye başkanımızın yanında olacağız. Vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi göreceğiz. Vatandaşın sıkıntılarını belediyeye, belediyenin çalışmalarını da vatandaşa ileteceğiz. Amacımız kentimizin daha iyi yerlere getirmektir. Bu konuda birçok projemiz var. Sizlerin de çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kamyoncu esnafımız sizlerin kıymetini bilmeli. Dört dönemdir yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve güzel çalışmalarınızı takdir ediyoruz” dedi.

 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Camcı ve yeni yönetimini tebrik eden Yılmaz Arat ise “Biz de üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için mücadele ediyoruz. Eğer üylerimize bir şeyler veremiyorsak orada durmanın anlamı yok. Bizim en büyük sıkıntımız dışarıdan gelen yabancı araçların buradan yük alması. Bu yönde mücadelemizi sıkı şekilde sürdürüyoruz. Ayrıca kooperatif olarak da Çerkezköy’ün daha iyi noktalara gelmesi için çaba gösteriyoruz. STK’ların bulunduğu yerlere gerek sosyal gerek ekonomik yönden katkıları büyüktür. Bu nedenle herkes üzerine düşen görevi yapmak zorundadır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10