'Fak'a bastı

Çerkezköy'de 3 hafta içinde 6 farklı hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 25 yaşındaki Onur Fak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapÄ

Çerkezköy 17.05.2016 19:36:00 0

3 HAFTADA 6 SOYGUN

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri bir iş yerinden laptop, 3 farklı araçtan cep telefonu ve cüzdan ile biri PTT Şube Müdürlüğü’ne ait 2 adet motosiklet çalınmasıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu 6 hırsızlık olayının da daha önceden de benzer suçlardan sabıkası bulunan Onur Fak adlı şüpheli tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi İstasyon Mahallesi’ndeki evine yapılan operasyonla kıskıvrak yakaladı.

3 BUÇUK DAKİKADA İŞİ BİTİRDİ

Şüphelinin PTT’ye ait motosikletle kaçış anı ve bir iş yerinden laptop çaldığı anlar saniye saniye güvenlik kameralarına takıldı. Şüphelinin özellikle iş yerinden laptop çaldığı sıradaki rahat halleri dikkatlerden kaçmadı. Kimsenin olmadığı bir anda iş yerine giren Onur Fak, içeride kimsenin olmadığından emin olduktan sonra son bir kez gelen giden var mı diye dışarı baktı. Şüpheli daha sonra masa üzerinde bulunan laptopu alıp, pantolonunun içine soktu. Üstünü başını düzelten şüpheli, hiçbir şey olmamış gibi iş yerinden ayrıldı. Bu soygun yaklaşık 3 buçuk dakika sürdü. 

 

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolü için Devlet Hastanesi’ne götürülen Onur Fak, daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Onur Fak, Çerkezköy Cezaevi’ne götürüldü.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10