Her şey güvenli trafik için

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde trafik işaret levhalarının takılması ile yol çizgi çalışmaların?

Tekirdağ 18.05.2016 23:52:00 0
Her şey güvenli trafik için

ÇALIŞMALAR TÜM İLÇELERDE DEVAM EDİYOR

Şarköy’den Çerkezköy’e, Hayrabolu’dan Süleymanpaşa’ya kadar tüm ilçelerde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik işaret levhalarından yol çizgilerine, beton korkulukların yenilenmesinden yaya geçitlerine kadar, rahat ve güvenli bir trafik akışı için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyor.

 

VATANDAŞLARDAN GELEN İSTEKLERİ DE DİKKATE ALIYORUZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Ulaşım Daire Başkanlığı olarak Tekirdağ genelinde trafik sirkülasyon düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç duyulan yerlerde vatandaşlarımızdan gelen istekleri de dikkate alarak yatay ve düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca yol güvenliğinin sağlanması adına yol kenarında bulunan demir korkuluk ve beton bariyerlerin yenilemelerine de devam ediliyor” ifadelerini kullandı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10