Muhtarlardan Kaymakama teşekkür plaketi

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Tahsin Akgün, beraberindeki muhtarlar ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek, muhtarlara verdiği desteklerden dolayÄ?

Çerkezköy 19.05.2016 00:13:00 0
Muhtarlardan Kaymakama teşekkür plaketi

DESTEKLERİNDEN DLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarları makamında apırladı. Muhtarlarla birlikte Kaymakamlık Toplantı Salonu’na geçen Kaymakam Metin Kubilay, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ziyarette konuşan Tahsin Akgün, “Bugün size, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal adına ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak faaliyetlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etmek için geldik” dedi ve Kaymakam Kubilay’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ MUHTARLARDIR

Plaket için Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal’ a ve Çerkezköy Mahalle Muhtarlarına teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “Bize en yakın çalışma arkadaşı olan muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Hızlı nüfus artışına sahip ilçemizde, muhtarlarımızın her geçen gün iş yükümlülüğü daha da artmaktadır. Bu nüfus artışına rağmen muhtarlarımız büyük bir özveri ile vazifelerini ifa etmektedirler. Kendi iş ve işlemlerinin yanında Kaymakamlığımızca yürütülen birçok proje ve faaliyetlere de katılarak her zaman yanımızda olan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10