Basınspor Çeyrek Finalde elendi

Kapaklı Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kapaklı Kamu Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında heyecan devam ediyor. Grup maçlarının sona erdi?

19.05.2016 17:00:00 0
Basınspor Çeyrek Finalde elendi

GRUPLAR BELİRLENDİ

Fikstür çekimi sonucunda A Grubu'nda Kapaklı Belediyesi, Optimed Hastanesi, Kapaklı Basını, B grubunda Veteranlar, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Bartınlılar Derneği, C Grubu'nda Kapaklı Kaymakamlığı, Samsunlular Derneği, Halk Bankası, D grubunda ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa Şehzade Restaurant yer aldı.

 

GRUP MAÇLARI TAMAMLANDI

Oynanan grup maçlarının ardından A Grubu’ndan Kapaklı Belediyespor ve Basınspor; B Grubu’ndan Kapaklı Veteranlar ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü; C Grubu’ndan Kapaklı Kaymakamlığı ve Samsunlular Derneği; D Grubu’ndan da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Şehzade Restaurant takımları bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

 

BASINSPOR OPTİMED’İ 9-0’LA GEÇTİ

Grupta oynadığı ilk maçında Kapaklı Belediyesi’ne 5-0 mağlup olan Basınspor, turnuvanın ikinci maçında Özel Optimed Hastanesi takımı ile karşı karşıya geldi. Oldukça centilmence geçen müsabakayı Basınspor 9-0 kazanarak adın Çeyrek Finale yazdırdı. Basınspor’un Çeyrek Finaldeki rakibi ise geçen yılın şampiyonu ve bu yılında en büyük şampiyonluk favorisi olan Kapaklı Veteranlar takımı oldu.

 

MANDALI’YA TEŞEKKÜR

Önceki gün Kapaklı Futbol Sahası’nda saat 21.00’da başlaya karşılaşmaya Basınspor üzerinde “Spora ve Sporcuya verdiği desteklerden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı’ya teşekkür ederiz” yazılı pankartla çıktı. Mücadele Kapaklı Veteranlar Takımı’nın 8-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Kapaklı Veteranları bu sonuçla adını Yarı Finale yazdırırken; Basınspor ise turnuvaya Çeyrek Final’de veda etti.

 

KAPAKLI BELEDİYESİ DE YARI FİNALDE

Günün bir diğer Çeyrek Final karşılaşmasında ise Kapaklı Belediyesi ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi Kapaklı Belediyesi takımı 1-0 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Kapaklı Belediyesi de adını Yarı Final’e yazdırırken; Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü de turnuvaya veda etti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10