Yurdakul: Ne gerekiyorsa yapılacak

Malkara Devlet Hastanesi yönetimi, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret ederek, yapımı devam eden yeni hastane binasının bağlantı yolları hakkında fikir alışveriinde bulundu.

Malkara 19.05.2016 17:00:00 0
Yurdakul: Ne gerekiyorsa yapılacak

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Malkara Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serhat Göçer ile Malkara Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Aras, önceki gün saat 13.30'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Başkanlık makamında ziyarette bulundular. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Devlet Hastanesi yetkililerine bilgiler verdi.

 

HASTANE BAĞLANTI YOLLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Gerçekleştirilen ziyarette yapılmakta olan 70 yataklı bölge hastanesinin yol bağlantıları hakkında görüşmeler yapıldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Malkara Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Serhat Göçer ile Malkara Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Aras'a teşekkür etti. Ve hastanenin bağlantı yolları hakkında ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10