Kapalıspor'da Dükanlı devri

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in güçlü ekiplerinden Kapaklıspor, önceki gün gerçekleştirilen 30. Olağan Genel Kurul toplantısı ile başkanlığa Hasan Dükanlı'yı getirdi.

22.05.2016 18:11:00 0
Kapalıspor

KULÜBÜN EN ÖNEMLİ MESELESİ ALTYAPI

Kapaklıspor Kulübü’nün 30’uncu Olağan Geenl Kurulu, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Çoğunluğun saglanması ile birlikte öncelikle divan heyti oluşturuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mevcut Başkan Adem Yavaş kısa bir konuşma yaptı. Kapaklıspor’un maddi imkansızlıklara rağmen mücadelesini başarıyla sürdürdüğünü ifade eden Yavaş, “Kulübün en önemli meselesi altyapıdır. Biz kendi dönemimizde altyapıda çok önemli yol kat ettik. Yeni seçilecek başkanımızın da aynı ciddiyet ve titizlikle altyapıya gereken önemi vereceğinden şüphem yok” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Adem Yavaş’ın konuşmasının ardından kulüp faaliyet ve denetim raporları ibra edildi. Toplantı seçimlerle devam etti. Yapılan seçimlere tek liste ile gidilirken, mevcut Başkan Adem Yavaş aday olmadı. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’nın başkanlığa seçildiği kongrede yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: “Seçkin Dilsiz, Mehmet Akman, Hüseyin Bıyık, Selami Hekimoğlu, Kenan Aser, Anıl Aydın, Mehmet Aktürk ve Şefkat İnç.”

 

ESKİSİ KADAR YARDIM EDEMİYORUZ

Seçimlerde sonrası kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Kapaklı Belediyesi olarak her zaman spor kulüplerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Fakat Büyükşehir yapılanması sonrasında beldiyemizin gelirleri oldukça düştü. Spor kulüplerine eskisi kadar yardımcı olamıyoruz. Fakat imkanlarımız ölçüsünde desteklerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile eski Başkan Adem Yavaş’a bugüne kadarki hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyor; yeni Başkan Hasan Dükanlı ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

 

ÜST SIRALAR İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Kulübün 30’uncu Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Hasan Dükanlı ise “Başkanımız Adem Yavaş ve yönetimine bugüne kadar Kapaklıspor’a yaptıkları hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için yeni yönetimimiz ile birlikte Kapaklı B elediye Başkanımız İrfan Mandalı ve ilçemiz iş adamlarının da destekleri ile daha yukarılara taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir yandan ligde üst sıralar için mücadele ederken; bir yandan da altyapımızı daha da kuvvetlendirmek için çalışmalar yürüteceğiz. Bu vesile ile bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10