Karadeniz Sevenler Derneği törenle açıldı

Çerkezköy'ün hızla artan nüfusu ile birlikte ilçede her geçen gün dernek sayılarının artması dikkat çekiyor. Önceki gün de Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak'ta Karadeniz Sevenler Derneği tÃ

Çerkezköy 22.05.2016 18:14:00 0
Karadeniz Sevenler Derneği törenle açıldı

SEDAT PEKER ÇELENK GÖNDERDİ

Karadeniz Sevenler Derneği’nin açılış törenine CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ve ilçe yönetimi, çok sayıda iş adamı ve esnaf ile kalabalık bir davetli kitlesi katıldı. Sedat Peker’in de açılışa çelenk göndermesi dikkatlerden kaçmadı. Açılışta konuşan Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş, dernek olarak hedeflerinin 5 bin üyeye ulaşmak olduğunu ifade etti.

 

TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ

Açılış törenine katılan herkese teşekkür eden Taner Diş, “Gelmek isteyip de işleri dolayısıyla gelemeyen davetlilerimize, bu mutlu günümüzde mesaj yollayarak yanımızda olduklarını belirten Milletvekillerimize ve çelenk göndererek mutluluğumuza ortak olan her kese ayrıca teşekkür ediyorum. Bu dernek çatısı altında kesinlikle siyaset yapılmayacak. Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz kesinlikle tabela derneği olmayacağız. Amacımız bu dernek çatısı altında sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirerek birlik beraberliğimizi güçlendirmektir. Önümüzdeki günlerde üye kayıtlarımızı hızlandıracağız” dedi.

 

KURDELEYİ CAMCI VE TÜRKER KESTİ

Karadeniz Sevenler Derneği’nin açılış kurdelesini CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ve Dernek Başkanı Taner Diş birlikte kesti. Açılış sonrasında Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş açılışa katılanlarla tek tek ilgilendi ve katılımları nedeniyle teşekkür etti. Açılış töreni davetlilere verilen ikramlarla son buldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10