Güner ve Pehlivan ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Belediyesi'nin iki personeli, önceki gün Lemar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikahını Belediye BaşkanÄ?

Çerkezköy 22.05.2016 18:21:00 0
Güner ve Pehlivan ailelerinin mutlu günü

NİKAHI VAHAP AKAY KIYDI

Necmiye-Bilal Aydoğan Pehlivan çiftinin kızları Selen Pehlivan ile merhum Hüseyin Güner ve merhume Aliye Güner’in oğulları Fatih Güner, önceki gün 19.00-24.00 saatleri arasında Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Düğün merasimi alkışlar eşliğinde salona giren genç çiftin nikahının kıyılması ile başladı. Çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Nikahta kısa bir konuşma yapan Başkan Vahap Akay, “Çiftimiz evlenmek için belediyemize, daha doğrusu belediyelerine başvurdu. Evlenmelerine hiçbir mani görülmedi. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi ve evlilik cüzdanını geline takdim etti. Vahap Akay daha sonra genç çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.    

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Gelin Selen Pehlivan’ın anne babası Necmiye-Bilal Aydoğan Pehlivan davetlileri kapıda karşıladı. Nikah merasiminin ardından gelin ve damat alkış eşliğinde ilk dansların yaptılar. Düğün pastasının da kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Yaklaşık 2 saat süren takı merasiminin ardından davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi. Selen Pehlivan ve Fatih Güner, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. 

 

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Yıllardır Çerkezköy Belediyesi bünyesinde çalışan Selen Pehlivan ve Fatih Güner’in Lemar Düğün Salonu’ndaki düğün merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Çerkezköy Belediyesi birim amirleri ve personeli, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda esnaf ve iş adamı ile Güner ve Pehlivan ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10