42 özel insana doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında Mayıs ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Mayıs ayı doğum günü partisini T

Çerkezköy 22.05.2016 18:28:00 0
42 özel insana doğum günü

42 ÜYENİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Doğum günü etkinliğine TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Üyesi İlknur Tuncel, TSD Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, Dernek Sekreteri Hülya Metin, Dernek Saymanı Gülşen Civan, Dernek basın ve Halkla İlişkile Sorumlusu Meral Dağaşan, engelliler ve aileleri katıldı. Programda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, “Her ay aralıksız olarak düzenlediğimiz toplu doğum günü organizasyonuna bu ay Derneğimiz Kadın Kolları üyesi İlknur Tuncel sponsor oldu. Her zaman bizlerin yanında olan bu değerli hayırsever arkadaşımıza Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi adına çok teşekkür ediyoruz. Bugün Mayıs ayında doğan 42 dernek üyemizin doğum gününü kutluyoruz” dedi. 

 

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Doğum günü sponsoru olan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları üyesi İlknur Tuncel ise “Derneğimizin kadın kolları üyeleri olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Derneğimizin bu ayki toplu doğum günü etkinliğine sponsor olmaktan son derece mutluk duydum. Bugün engelli kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmak beni ayrıca mutlu etti. Önemli olan bizler kadar her zaman engelli kardeşlerimizin de mutlu olmalarıdır. Bütün engelli kardeşlerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyorum” dedi.

 

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI BİRLİKTE KESTİLER

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, Şube Sekreteri Hülya Metin, Şube Saymanı Gülşen Civan, Şube Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Meral Dağaşan, doğum günü partisi sponsoru TSD Çerkezköy Kadın Kolları Üyesi İlknur Tuncel ve TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta ile mayıs ayında doğan 42 dernek üyesinin bir bölümü ile birlikte doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kestiler. Ardından Engelli vatandaşlar ve aileleri çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10