Değişim Zirvesi ÇOSB'de yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) ve Türkiye Kalite Derneği'nin (KALDER) işbirliğiyle gerçekleştirilen "Değişim Zirvesi" sempozyumu ÇOSB Konferans Salonu'nda

Çerkezköy 23.05.2016 20:40:00 0
Değişim Zirvesi ÇOSB

Değişim Zirvesi’ne, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Durmuş, Kariyer.net  Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Barış Karadenizli, Ipsos Loyalty Genel Müdürü Hasan Çalışkan ile çok sayıda firma temsilcisi katıldı.
Sempozyumun açılış konuşmasını yapan KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, "Kalite yönetimi konusunda İngiltere'den sonra en çok ödül alan ülke Türkiye'dir" dedi. KalDer’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Alıkçıoğlu, "KalDer olarak bizim asıl oyun alanımız Stratejik Yönetim Modelleridir. 1990’ların başından beri şirketlerin kurumsallaşmalarına katkı sunmaya çalışıyoruz. KalDer, 4 şube, 3 temsilcilik ve 600 şirketle birlikte kurumsallaşma süreci yaşıyor. Birlikte çalıştığımız firmaların çoğu Avrupa’da büyük başarılara imza attı” dedi. Ardından Alıkçıoğlu, ÇOSB Yönetim Kuruluna da KalDer’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

240 FABRİKA ÜLKE EKONOMİSENE CİDDİ KATKILAR SAĞLADI
ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ise, “240 fabrikanın ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağladığı ÇOSB açısından bugünkü çalışmanın konusu olan değişim, çok anlamlı bir çalışma. Böylesine önemli bir çalışmayı KalDer gibi uzun yıllardır ülkemize büyük hizmetler sağlayan bir kurumla gerçekleştiriyor olmamızın bizleri çok mutlu ettiğini ayrıca ifade etmek isterim. Bugün gerek ÇOSB içinden ve gerekse bölge dışından gelen misafirlere farklı bakış açılarından değişimin anlatılacağı bu etkinliğin yaratacağı farkındalık açısından da önemini belirtmek isterim. Bölgemizde gerçekleştirilen bu konferansın Türkiye’de sayısı 280’in üzerindeki Organize Sanayi Bölgeleri açısından örneklik teşkil edeceğine inanıyorum. Ayrıca ülkemiz açısından farklı sektörlerden temsilcilerin kendi deneyimlerini paylaşacağı bu konferansın işletmelerimize yeni fikirler ilham etmesini, sonuçta tüm ülkemizin kazançlı çıkmasını diliyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından sempozyuma geçildi. Sempozyum’da Ante Yapım tercümanlarından; İnan Öner, Japonya’daki Hinşitsu (Kalite) kavramını,Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Durmuş, Yarın Aslında Bugün başlıklı konuşmasında, bilinçaltının geleceğe olan etkilerini anlattı. Kariyer.net Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Barış Karadenizli, İK’da dönüşüm başlığıyla İK’daki son trendlerden bahsetti. 
Ipsos Loyalty Genel Müdürü Hasan Çalışkan ise Türkiye’yi ve müşterilerimizi anlamak başlıklı sunumuyla, sektörlerin genel durumunu değerlendirdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10