Kapaklı'nın gururu oldular

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü, Samsun'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan önemli başarılarla Kapaklı'ya döndü. Turnuvada 2 altın, 2 de bronz madalya kazanan Kapaklı Deği

24.05.2016 18:47:00 0
Kapaklı

DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILACAK

12-22 Mayıs tarihleri arasında Samsun ilinde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda mücadele eden Kapalı Değirmenci Spor Kulübü sporcularından Serhat Değirmenci, elde ettiği Türkiye birinciliği ile Türkiye’yi Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı. Kapalı Değirmenci Spor Kulübü’nün genç sporcularından Ömer Değirmenci de 51 kiloda mücadele ettiği turnuvada şampiyon oldu ve ülkemizi İrlanda’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti.

 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Samsun’da yapılan turnuvada 52 kiloda sporcularımızdan Elif Şanlı Türkiye üçüncüsü olurken; 65 kiloda mücadele eden sporcumuz Melek Ulusoy da Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Bütün sporcularımı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizleri her zaman destekleyen Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da teşekkür ediyoruz. Kulübümüz, destek gördükçe başarı çıtasını daha da yükseltmektedir” dedi.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü’nün 2015 yılında dünya ikincisi çıkardığını anımsatan Antrenör Arif Değirmenci, “Avrupa şampiyonu da çıkardık. Bu başarılar kolay kolay elde edilmiyor. Bu başarıların görülüp desteklenmesini istiyoruz. Biz ülkemiz için, Tekirdağ ve Kapaklı için bu başarıları getirmeye çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak da bizim hakkımızdır. Bu vesile ile Belediye Başkanımızdan, Kaymakamımızdan, Valimizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10