Korkunç kaza!

Ergene'de meydana gelen korkunç kazada iki kişi yaşamını yitirdi. İddiaya göre motosiklet üzerinde bulunan iki kişi, bir kamyonun arkadan çarpması sonucu kontrolden çıktı. Motosikletteki iki kişi kamyon altı

Ergene 24.05.2016 18:48:00 0
Korkunç kaza!

METRELECE SÜRÜKLENDİLER

Olay dün sabah saatlerinde Ergene-Lüleburgaz yolu üzerinde Çamlık Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre Ergene’den Lüleburgaz istikametine seyir halinde olan Mehmet B. yönetimindeki kamyon, önünde aynı istikamette ilerleyen Salim Bayramoğulları yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu motosiklet devrildi. Motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan arkadaşı Nurettin Çetin, kendilerine çarpan kamyonun altında kalarak metrelerce sürüklendi.

 

OLAY YERİNDE HAYATLARIN KAYBETTİLER

Kazada kamyon altında sürüklenen motosiklet sürücüsü Salim Bayramoğulları ve arkadaşı Nurettin Çetin’e ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürde olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Kaza mahaline gelen Jandarma ekipleri de yolda geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, Bayramoğulları ve Çetin’in kaza mahalinde hayatlarını kaybettiğini belirledi. Kamyon sürücüsü Mehmet B., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Korkunç kazada yaşamlarını yitiren motosiklet sürücüsü ve arkadaşının naaşları ise Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10