Evlerini Büyükşehir temizliyor

Sosyal belediyecilik anlamında önemli bir adım daha atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi "Evde Temizlik Hizmeti"projesini hayata geçirdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şu

Tekirdağ 25.05.2016 19:13:00 0
Evlerini Büyükşehir temizliyor

HİZMET 123 EVDE BAŞLADI

“Evde Temizlik Hizmeti”projesininin, Tekirdağ merkez ve ilçelerinde yaşayan ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan kimsesiz, bakıma muhtaç, ekonomik ve beden gücü yetersiz olan vatandaşlar için hazırlandığı belirtildi. Proje 11 ilçede başladı. 123 evde başlayan projenin, başvurular ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ile kapsamının daha da genişlemesi bekleniyor.

 

ENGELSİZ KENT MARKA ŞEHİR TEKİRDAĞ

Her insanın sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam etmesi gerektiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bundan dolayı da yerel yönetimlerde sosyal belediyecilik çok önemlidir. Engelli ve yaşlı vatandaşlarla sürekli koordinasyon içindeyiz. Ayrım yapılmaksızın engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza her türlü kolaylığın sağlanması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. 'Engelsiz Kent Marka Şehir Tekirdağ' oluşana kadar durmadan ve yılmadan çalışacağız” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10