Belediyelere 'Bilgi Güvenliği' anlatıldı

Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde belediye personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamındaki "Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Bilinçlendirmeâ??

Malkara 25.05.2016 19:14:00 0
Belediyelere

EĞİTİMLERİN YARARLI OLMASINI DİLİYOUM

Belediye personeline yönelik eğitimlere fazlasıyla önem verdiklerini belirten Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı, bu vesile ile Birlik Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti. Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı, “Marmara Belediyeler Birliği ortaklığıyla düzenlediğimiz eğitim programlarımıza Malkara Belediyesi ev sahipliğinde devam ediyoruz. Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a destekleri için teşekkür ediyorum. Programın tüm katılımcılar adına yararlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

İLGİNİZ BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

Malkara Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin de yaptığı konuşmada, “Eğitim programını organize eden Trakyakent ve Marmara Belediyeler Birliği yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu tür eğitimler personelin bilinçlenmesi ve gelişmesi bakımından oldukça faydalı programlar. Bu çalışmalara olan ilginiz bizleri memnun ediyor. Tüm katılımcılara başarılı bir program geçirmelerini diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

PROGRAM SORU CEVAP İLE SONA ERDİ

Eğitim çalışmasında görev alan Başdenetçi Alper Öztürk ise “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Bilinçlendirme ve Farkındalık” konularını içeren “Bilgi Güvenliği Nedir? Neden Önemlidir, Bilgi Güvenliği Gereksinimleri Nasıl Belirlenir? Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Süreçleri, Risk Yönetimi, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standartları” gibi konular hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Eğitim programı, değerlendirme ve soru ve cevaplama ile tamamlandı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10