Parmaklarından oluyordu

Hayrabolu'da evinde mobilya tamiri yaptığı sırada spiral ile 4 parmağını kesen Resul Kotan, Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'nde yapılan 6 saatlik ameliyat ile sağlığına kavuştu.

Çerkezköy 25.05.2016 19:21:00 0
Parmaklarından oluyordu

4 PARMAĞINI BİRDEN KESTİ

Olay önceki gün Hayrabolu’da meydana geldi. 38 yaşındaki Resul Kotan, evinde spiral motor ile mobilya tamiri yaptığı sırada 4 parmağını kesti. Parmaklarından 2’sinin kopma noktasına geldiği Resul Kotan, haber verilmesi üzerine kısa sürede evlerine gelen ambulansla Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yaklaşık 3 saat tedavi altına alınan Resul Kotan, parmaklarının kurtarılabilmesi için Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edildi.

 

AMELİYAT 6 SAAT SÜRDÜ

Dün gece saat 23.00 sıralarında Özel İrmet Hastanesi’ne getirilen iki çocuk babası Resul Kotan hemen ameliyata alındı. Plastik ve Estetik Cerrahi uzmanı Op. Dr. Ahmet Körmutlu tarafından yapılan ameliyat 6 saat sürdü. Yapılan mikro cerrahi operasyon ile kesilen parmaklar yerine dikildi ve hasta sağlığına kavuştu.

 

ÇERKEZKÖY’DE MÜEZZİNLİK YAPTI

Kapaklı Kurucu Müftüsü Ali Kotan’ın oğlu olan Resul Kotan, Çerkezköy’de de bir süre Fevzipaşa Camii’nde müezzinlik yapmıştı. Parmaklarının kurtarılması dolayısıyla çok mutlu olduğunu ifade eden Resul Kotan, “Başta doktorumuz Ahmet Körmutlu olmak üzere tüm Özel İrmet Hastanesi çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT     


0282 726 91 91
0282 747 65 10