TÜBİTAK Bilim Fuarlarının 7.'si açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile ülke genelinde başlatılan Bilim Fuarı projesi kapsamında Çerkezköy'de 7'inci fuar Cumhuriyet Ortaokulu'nda açıldı. 160 öğrenc

Çerkezköy 26.05.2016 20:54:00 0
TÜBİTAK Bilim Fuarlarının 7.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Yalçın Memiş yaptı. Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirten Memiş, “Gençlerimizi yetiştirirken, onların doğuştan getirdikleri yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmak ve bu doğrultuda eğitim vermek için çalışıyoruz. Gelişen dünyaya ayak uydurmak için ülkemizin ihtiyacı olan araştırmacı ve yenilikçi insan gücünü yetiştirme yolunda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Bu doğrultuda eğitime büyük önem veren sayın kaymakamımıza ve milli eğitim müdürümüze de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Okul Müdürü Yalçın Memiş’in ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise TÜBİTAK Bilim Fuarlarının 7’ncisini açıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Hayırlı olmasını temenni ediyor, projeye katkı sunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi de tebrik diyorum” açıklamalarında bulundu. Konuşmaların ardından Teknoloji Tasarım ve Görsel sanatlar sergisinin açılış kurdelesi Kaymakam Kubilay ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Kaymakam Kubilay ve diğer katılımcılar fuardaki projeleri tek tek inceleyerek, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10