Gaziler, Kaymakam Kubilay'ı ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, beraberindei Gaziler ile birlikte Anıtkabir ve Eskişehir gezileri dönüşü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret eder

Çerkezköy 26.05.2016 21:03:00 0
Gaziler, Kaymakam Kubilay

BİZLERİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMIYORSUNUZ

Türk Hava Kurumu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği işbirliği ile hazırlanan gezi programında, Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla önce Ankara’ya gittiklerini belirten Hasan Hüsyin Yarlıgan, “Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ardından Eskişehir’e gittik. Gezi dönüşü sizi ziyaret etmek istedik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, bayramlarda ve önemli günlerde bizleri unutmayarak maddi ve manevi her türlü desteği veriyorsunuz. Yaptığımız tüm programlarda yanımızda oluyorsunuz. Tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına size şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki Gazilere anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Metin Kubily, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum. Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve ailelerini her zaman saygıyla anıyoruz. Sizin sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlanmanız gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bizler bu topraklarda yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize borçluyuz. Bizler büyük bir aileyiz. Sizleri görmekten her zaman mutlu oluyoruz” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10