Gülerçin'den örnek davranış

Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumu Okul Aile Birliği, Bahçeağıl Anaokulu'ndaki eksikleri tamamlama kararı aldı. Bu kapsamda düzenlenen yardım yemeğinden elde edilen gelir ile okulun ihtiyaçlarÄ?

Çerkezköy 26.05.2016 21:05:00 0
Gülerçin

TOPLANAN YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri İlknur Akbulut, Esin Kaya, Funda Durak ve Meryem Albayrak, geçtiğimiz ay Bahçeağıl Anaokulu için Gabralı Otel’de yardım yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekten elde edilen gelirle Bahçeağıl Anaokulu için Okul Müdürü Mehmet Süreyya Ödemiş ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenen eksiklerin tamamlanmasında kullanıldı. Eksiklerin tamamlanmasının ardından Özel Gülerçin Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Ömer Kürklü, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri toplanan yardımları Bahçeağıl Anaokulu yönetimine teslim etti.

 

ÇOK MUTLU OLDUK

Özel Gülerçin Koleji heyeti, burada Bahçeağıl Anaokulu Müdürü Mehmet Süreyya Ödemiş ve okul yönetimi tarafından karşılandı. Yapılan yardımdan ötürü Özel Gülerçin Koleji yöntimi ve okul aile birliğine teşekkür eden Mehmet Süreyya Ödemiş, “Çok mutlu olduk” dedi ve okulun daha iyi seviyelere gelebilmesi için böyle dayanışmaların gerekliliğine vurgu yaptı.

 

DAHA ÇOK İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞACAĞIZ

Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü ise okul olarak bu tür yardımlaşma ve dayanışma konularına çok önem verdiklerini belirterek, “Bundan sonra daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Ayrıca Okul Aile Birliği Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine de gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ederim” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu da, Okul Müdürü Ömer Kürklü ve okul aile birliği yönetimine teşekkür ederek, “Bu tür etkinlikler birlik ve beraberlik eşliğinde gerçekleştirilmesi halinde daha da başarılı sonuçlar elde ediliecektir” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10