Bisikletçilere destek verdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa'da faaliyet gösteren bisiklet kulüp ve toplulukları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Süleymanpaşa 27.05.2016 16:16:00 0
Bisikletçilere destek verdi

Tekirdağ Ramada Otel’de gerçekleşen toplantıya Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Bisiklet Kulübü (TEBİS), Tekirdağ Pedal Grubu (TEPE), Akçeşme Bisiklet Grubu, Tekirdağ Sağlık Pedal Grubu, Pedal 59 topluluğu ve Tekirdağ’da bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak isteyen Ramada Otel Satış Sorumlusu Can Pekbaş katıldı.
 

BİSİKLETÇİLERİN YAŞADIĞI SORUNLARA MASAYA YATIRILDI
Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren bisiklet topluluklarının yaşadığı sıkıntıları dile getirmesi ile başlayan toplantıda Başkan Eşkinat sorunların ortadan kaldırılması için çözümler üretirken Süleymanpaşa ilçesinde bisiklet kullanımı için yeterli alan olmadığını dile getirdi.
Değirmenaltı Mahallesi’nden Süleymanpaşa sahiline kadar sahil şeridinde yapılması planlanan dolgu konusunun da dile geldiği toplantıda bisiklet topluluk temsilcileri yapılacak yolun bisiklet kullananlar tarafından oldukça önemli olduğu projenin bir an önce faaliyete geçirilmesi için gerekli girişimlerin yapılmasını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

 

BİSİKLET ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK
Süleymanpaşa’da bir bisiklet şenliği yapılması konusunda da fikir birliğine varılan toplantıda önümüzdeki günlerde tekrar bir buluşma yapılıp şenlik planının detaylı bir şekilde yapılması ve uygulamaya konulması kararı çıktı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10