Son gün 29 Temmuz

Çerkezköy Belediyesi'nin ilçedeki sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında geleneksel hale getirdği Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni kayıtları için son günün 29 Temmuz olduÄ

Çerkezköy 27.05.2016 16:16:00 0
Son gün 29 Temmuz

5-10 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR SÜNNET EDİLECEK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Toplu Sünnet etkinliklerinin kayıtları başladı. İlçemiz sınırları içerinde ikamet eden 5-10 yaş aralığında bulunan çocukların toplu sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Halk Masalarına müracaat edebilir. Sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlarımız 29 Temmuz tarihine kadar Belediyemize gelerek başvurularını yapmalıdır” dedi.

 

TOPLU NİKAH KAYITLARI DA BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi toplu sünnet etkinlikleri ile birlikte toplu nikah başvurularını da almaya başladı. Yetkililer, “İlçemizde yaşayan gençlerimiz ve nikah yaptıramamış çiftlerimiz için her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Toplu Nikah Töreni için de kayıtlar alınmaya başladı. Çiftlerimiz, vatandaşlarımızın şahitliğinde yeni bir haata adım atacaklar. Nikah Töreni için kayıt yaptıracak olan çiftlerimiz Belediyemiz Evlendirme Memurluğu’na 29 Temmuz’a kadar şahsen müracaat etmelidir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10