Alkan ailesinin acı günü

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Direktörü Emre Alkan'ın babası ve Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Müdür Yardımcısı Leyla Alkan'ın kayın pederi Fikri Alkan hayatÄ?

Çerkezköy 29.05.2016 19:02:00 0
Alkan ailesinin acı günü

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Bir süredir Akciğer Kanseri hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Fikri Alkan, önceki gece evinde yaşama veda etti. Emre Alkan’ın babası ve Leyla Alkan’ın kayın pederi olan Firkri Alkan, önceki gün Çerkezköy Merkez Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 65 yaşında hayatını kaybeden Fikri Alkan, gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

 

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

3 çocuk 3 de torun sahibi olan Fikri Alkan’ın cenaze merasimine Özel İrmet Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak, Çerkezköy ve Çorlu İrmet hastanelerinin başhekimleri, doktorları ile iki hastanenin personelleri, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, İl Genel Meclisi eski Başkanı Halil Çelik, esnaflar, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Çerkezköy ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Belediyesi birim amirleri, çok sayıda vatandaş ile Alkan ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Emre Alkan ve kardeşleri cenaze merasimi sonrasında taziyeleri kabul etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10