Şampiyon 2'nci şubesini açtı

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulubü, yoğun talep üzerine ikinci şubesini Fatih Mahallesi'nde açtı. Kulüp sahibi Vural Ayaz, "Şu anda bu mahallemizde spor kulübümüze yeni kayıt olan sporcularımız

29.05.2016 19:03:00 0
Şampiyon 2

YOĞUN TALEP ÜZERİNE 2. ŞUBEMİZİ AÇTIK

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Fatih Mahallesi sakinlerinin yoğun talebi üzerine 2. şubelerini Fatih Mahallesi’nde açtıklarını belirterek, “Öztrak Caddesi’ndeki yerimizde Fatih Mahllesi’nden çok sporcu var. Bu sporcu kardeşlerimizin aileleri ve diğer mahalle sakinleri aylardır bir şube de burada açmamız konusunda devamlı talepte bulundu. Sporculara daha yakın olması ve aynı zamanda Taekwondo sporuna gelecek olanların sayılarının bu mahallemizde fazla olması dolayısıyla Fatih Mahallesi sakinlerimizi kırmayıp talepleri üzerine ikinci şubemizi geçtiğimiz ay bu mahallemizde açtık. İyiki açmışız gerçekten sporcu sayımız da arttı” dedi.

 

GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞECEK

Vural Ayaz şöyle devam etti: “Fatih Mahallemize 2. şubemizi açıp faaliyete geçirdiğimiz günden bu yana bu mahalleden tahmin etmediğimiz şekilde birçok genç sporcu kardeşimiz kulümüzüze gelerek kayıt yaptırdı. Her gün belli saatlerde gruplar halinde yaş gruplarına göre çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalara katılan ve gelecek vaadeden sporcuları yetiştirmeye çalışiıyoruz. Her birinin azimli ve istekli olarak çalışma yapması bizleri memnun ve mutlu ediyor. Eğer bir kişi ne iş olursa olsun işini severek yaparsa mutlaka başarılı olur. İşte bunun örneklerini yavaş yavaş görmeye başlıyoruz.”

 

AMACIMIZ İLÇEMİZDEN ÇOK SAYIDA MİLLİ SPORCU ÇIKARTMAK

Vural Ayaz özellikle son yıllarda Çerkezköy’ün Trakya genelinde olduğu gibi Marmara Bölgesi’nde de taekwondo sporunda söz sahibi olduğunu belirterek, “Taekwondo denince ilk akla gelen yerlerden biri haline geldi Çerkezköy. Çerkezköy olarak her ne kadar sanayi alanında isminden söz ettiren bir kent olsak da son yıllarda taekwondo sporunda gerek Türkiye çapında gerek Avrupa çapında ilk üç dereceye giren sporcuların çoğalmasıyla ve aynı zamanda 4 taekwondo sporcumuzun da Milli olması nedeniyle taekwondo sporunda Çerkezköy’ün ismi büyük kitlelerce duyulmaya başlandı. Bu nedenle ilçemizde sporun her dalında gereken çalışma yapılmalı ve gereken destek de sağlanmalıdır. Bizlere devamlı katkı ve destek veren tek bir kurumumuz var o da Çerkezköy Belediyesi’dir. Biz istiyoruz ki Çerkezköy’ün sporda daha iyi yerlere gelmesi için sanayi kuruluşlarımız ve tüm sivil toplum kuruluşlarımız da katkı ve destek versin. Bu talebimiz gençlere yapılması gereken bir yatırımdır” dedi.

 

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10