Otogar dışında yolcu alınmayacak

Kapaklı'da geçtiğimiz ay içerisinde hizmete giren Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Otobüs Termineli'ne giriş çıkış yapmaya başlayan yolcu otobüsleri, vatandaşlara artık sadece otogardan hizm

Kapaklı 29.05.2016 19:10:00 0
Otogar dışında yolcu alınmayacak

İLÇE İÇİNDEKİ DURAKLARDAN ARTIK YOLCU ALMAK YOK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan otobüs firmaları yetkilileri, “Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüsler artık mecburen otogara giriş çıkış yapmak ve yolcularını da buradan almak zorundalar. Çünkü her firmanın buradaki yazıhanelerinde görevlileri var. Yolculara yazıhanelerden bilet kesiyorlar. İlçe içindeki duraklardan artık yolcu almak yok. Şehirlerarası yolculuk yapacak olanlar ya da yakın ilçelere gidecek olan vatandaşlar biletlerini otogardaki yazıhanelerden alarak otobüs ya da minibüslere buradan binmek zorundalar” ifdelerini kullandı.

 

BİLETLER OTOGARDAN ALINACAK

Otogarın vatandaşa hizmet vermek için yapıldığını kaydeden firma yetkilileri, “Bu nedenle yolcu taşımacılığı yapan tüm araçlar nasıl buraya giriş çıkış yapıyorsa vatandaşlarımız da aynı şekilde hizmeti buradan almak mecburiyetindedir” diye konuştu. Otogara yolcu taşıyan minibüslerin de devreye girdiğini belirten yetkililer, “Şehirlerarası yolculuk yapacak olan vatandaşlarımız ilçe içindeki şehir içi yolcu duraklarında bekleme yapmasınlar. Çünkü artık bu duraklarda bekleme yapanlar alınmayacaklar. Bu nedenle şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşların mutlaka otogara gitmeleri gerekiyor” dedi.

 

BU HİZMETİN SAHİPLENİLMESİ GEREKİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi yetkilileri de, tüm Kapaklı halkının otobüs terminelinden en iyi şekilde yararlanması için Kapaklı halkının özlemini duyduğu bu hizmeti sahiplenmesi gerektiğini dile getirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10