Hırsızlık şebekesi çökertildi

İstanbul'dan kiraladıkları 2 araçla hırsızlık için Kapaklı'ya gelen 6 şüpheliden 3'ü, Kapaklı Polis Merkezi ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Dosyaları hayli kabarık ola

Kapaklı 29.05.2016 19:16:00 0
Hırsızlık şebekesi çökertildi

ŞÜPHELİLER SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Olay Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköye bağlı Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet eden 25 yaşındaki M. S. T., İstanbul’dan çağırdığı 5 arkadaşı ile birlikte Saray’da ve Kapaklı’da birçok hırsızlık olayına karıştı. İstanbul’dan kiraladıkları iki farklı araçla Kapaklı’ya gelen şüphelilerin İstiklal Caddesi’ndeki bir markette oldukları bilgisine ulaşan Kapaklı Polis Merkezi ekipleri, 6 şüpheliden 3’ünü suçüstü yakaladı. Diğer 3 şüpheli ise geldikleri araçlardan birine atlayarak kayıplara karıştı.  

 

YAKALANMAMAK İÇİN SAHTE KİMLİK KULLANIYORMUŞ

Şüpheli M. S. T. ile beraberindeki G. A. (24) ve M.K. (16) polis tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler daha sonra parmak izi kontrolüne gönderildi. Yapılan kontrollerde şüphelilerden M.S.T.’nin 6 farklı dosyadan sabıkasının bulunduğu, bu nedenle kimlik polis uygulamalarında yakayı ele vermemek için ağabeyi M.F.T.’nin kimliğini kullandığı tespit edildi. Hakkında sahte kimlik kullanmaktan da soruşturma başlatılan M.S.T.’nin basit yaralama, alı koyma, cinsel istismar, kapkaç ve iki farklı hırsızlık dosyasından arandığı ortaya çıktı.

 

POLİS DİĞER 3 ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Hırsızlık yapmak için İstanbul’dan Kapaklı’ya gelen G.A. ve M.K. ile Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi’nde ikamet eden M.S.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Polis şimdi her yerde diğer 3 şüpheliyi arıyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10