Suç makinesi tutuklandı

Kapaklı'da bir marketi soymaya çalışırken polis tarafından yakalanan 3 hırsızlık zanlısından hakkında 6 ayrı suçtan sabıkası bulunan 25 yaşındaki M.S.T.tutuklanarak cezaevine kondu.

Çerkezköy 30.05.2016 21:21:00 0
Suç makinesi tutuklandı

Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki M.S.T.,iddiaya göre İstanbul’dan çağırdığı 5 arkadaşı ile birlikte Saray’da ve Kapaklı’da birçok hırsızlık yaptı. İstanbul’dan kiraladıkları iki farklı araçla Kapaklı’ya gelen 6 şüpheli, Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki bir markette girdi. Hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen Kapaklı polisi, 6 şüpheliden M.S.T. G. A. (24) ve M.K. (16) suçüstü yakaladı. Diğer 3 şüpheli ise kiralık araca binerek hızla kaçtılar.
Gözaltına alınan 3 şüpheliden M.S.T.’nin 6 farklı dosyadan sabıkasının bulunduğu, yakalanmamak için ağabeyi M.F.T.’nin kimliğini kullandığı tespit edildi. Hakkında sahte kimlik kullanmaktan da soruşturma başlatılan M.S.T.’nin basit yaralama, alı koyma, cinsel istismar, kapkaç ve iki farklı hırsızlık dosyasından arandığı ortaya çıktı. Polisteki ifadelerini ardından M.S.T. G. A. ve M.K. mahkemeye sevk edildi. M.S.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, hırsızlık olayından sonra kayıplara karışan diğer 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10