Samet Ayaz ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu.

Marmaris'te önceki gün başlayan Türkiye Taekwando Şampiyonasında Yıldız Erkeklerde Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Nurullah Narin Orta Okul öğrencisi Samet Ayaz 37 kiloda Türkiye Şampiyo

31.05.2016 21:39:00 0
Samet Ayaz ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu.

RAKİPLERİNİ AÇIK ARA MAĞLUP ETTİ

Samet Ayaz İlk maçını Bolu’lu rakibi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar güzel bir oyun sergileyen Samet Ayaz maçı 14-0 kazanmasını bildi. Ayaz, ikinci maçında İstanbul’lu rakibini 12-0, üçüncü maçında Ankara’lı rakibini 7-1, dördüncü maçında Batmanlı rakibini 10-1, beşinci maçında Şanlıurfalı rakibini 12-1, altıncı maçta Ankaralı rakibini 8-0,yedinci, maçında ise Samsunlu rakibini 11-7 mağlup ederek rahat bir şekilde yarı finale çıktı.

 

YARI FİNALDE SAMSUN’LU RAKİBİNİ 11-7 MAĞLUP ETTİ

Yarı final müsabakasında Samet Ayaz güçlü bir rakip ile karşılaştı. Müsabakanın ilk dakikalarında biraz  zorlanan Samet Ayaz ilerleyen dakikalarda rakibinin zayıf noktalarını bularak o yönlere saldırmaya başladı ve başarılı da oldu. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçı Samet Ayaz 11-7 kazanarak finale yükseldi.

 

FİNALDE ŞAMPİYONLUĞU ALTIN VURUŞLA KAZANDI

Samet Ayaz  Final müsabakasında Ankaralı sporcu ile karşı karşıya geldi. Zevkli ve bir o kadar heyecanlı geçen müsabaka başa baş sonuçlandı. Normal süresi dolan müsabakada uzatmalara gidildi ve uzatmalarda bir altın vuruş yapan Samet Ayaz rakibini 1-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyona boyunca  yaptığı 9 maçta hiç yenilgi almadan 2. Kez Türkiye şampiyonu olan Samet Ayaz Çerkezköy ve Tekirdağ’ın ismini  büyük kitlelere duyurması sevinç yarattı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10