Koçak'tan MİSİAD Başkanı Yüzbaşı'ya ziyaret

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, önceki gün Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Başkanı Baki Polat ve Çerkezköy Belediyesi eski m

Çerkezköy 31.05.2016 21:40:00 0
Koçak

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ”

Ziyarette Konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Öncelikle MİSİAD’ın bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizlerinde böyle önemli bir kuruluşun Tekirdağ şubesi başkanlığı görevini üstlenmeniz nedeniyle kutluyor ve görevinizde başarılar diliyoruz. Sanayi kenti olan ilimizde iyi işlere imza  atacağınıza olan inancımızda tamdır” diye konuştu.

 

YÜŞBAŞI TEŞEKKÜR ETTİ ,

Ziyarette memnuniyet duyduğunu belirten MİSİAD Tekirdağ  Şube Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı, “Bu gün eski kadim dostlarımın ziyareti beni çok mutlu etti. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. 250’ye yakın üye sayısına ulaştık. Amacımız, bölgemizdeki iş adamlarımızın tanışıp kaynaşmasını sağlamak, farklı iş olanakları oluşumu için ortam hazırlamaktır. Memleketçi Sanayi ve İş Adamları Derneği olarak bölgemizde kısa zaman hedefimize ulaşmak için yoğun bir çalışma yapacağız ve bu yönde çalışmalarımıza başladık” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10