Akay: Organizasyon hatası

Amfi Tiyatro'da önceki gün gerçekleştirilen Resul dindar konserinde yaşanan olaylar hakkında basın açıklaması yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Resul Dindar'ı dinlemek için p

Çerkezköy 31.05.2016 21:54:00 0
Akay: Organizasyon hatası

VATANDAŞ TEPKİSİNDE HAKLI
Çerkezköy’de Belediye Hizmet Binası önünde günler öncesinden stant kurulup Resul Dindar konseri için bilet satışlarının yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çoğu işçi kesimi olan vatandaşlar, 20’şer Lira ödeyerek biletlerini aldılar ve aileleri ile birlikte Resul Dindar’ı dinlemek için Amfi Tiyatro’ya gittiler. Saat 20.00’da başlaması gereken Resul Dindar konseri, siyasilerin uzun uzadıya konuşmaları nedeniyle saat 21.45’te başladı. Dolayısıyla vatandaşlar da haklı olarak tepkilerini ortaya koydu” dedi.

SİYASİLERİN KONUŞMA YAPMASI YANLIŞTI
Karadenizli sanatçı Resul Dindar’ın tepkisini de haklı bulduğunu söyleyen Başkan Vahap Akay, “Kendisinin herhangi bir siyasi propaganda altında şarkı söylemek istememesi kadar anlaşılabilir bir durum olamaz. Yaşanan olaylara o da açıklamaları ile tepkisini gösterdi. Ben de yoğun düğün programlarından vakit bulduktan sonra konser alanına geçtim. Kendisinin bir şarkısını mırıldanıp ortamı yumuşatmaya çalıştım. Akabinde Resul Dindar çok güzel bir konser verdi. Fakat konser sonrasında yaşanmasını istemediğimiz olaylar meydana geldi. Sanatçıya çirkin saldırılarda bulunuldu. Bunu yapanları şiddetle kınıyorum” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10