Yüzme, okçuluk ve tenis dalları hayata geçecek

Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin önceki gün Dernek Spor hocası Ergun Uncuoğulları ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş'ı ziyaret etti.

Tekirdağ 1.06.2016 19:33:00 0
Yüzme, okçuluk ve tenis dalları hayata geçecek

“AŞMAK İÇİN HAREKET KAMPANYASI KAPSAMINDA TEKİRDAĞ İL MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ziyarette, “Bu gün sizlere gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizin sebebi Aşmak için hareket kampanyasında Tekirdağ İl merkezinde 3  dalda yüzme,okçuluk ve tenis sporunu Tekirdağ il merkezinde hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda İl müdürlüğümüzün bizlere gereken katkı ve desteği vermesini talep ediyoruz. Sizlerin sayesinde il merkezimiz Tekirdağ’da da güzel bir etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayalım istiyoruz. Sizlerin bizlere her zaman verdiğiniz katkı ve destekleriniz içinde çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAM DESTEK

 Adnan Şahin, ziyarette Gençlik ve Spor  Tekirdağ İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş’ın İl Müdürlüğü olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle ve her zaman katkı ve destek vereceklerini ve böyle bir organizasyonun il merkezinde yapılmasının ise Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesinin bu etkinliğine ayrı bir renk katacağını ve talep edilen spor dallarında eğitim görecek engelli ve engelsizlerin bir arada spor yapmalarının kadar güzel bir etkinlik olması konusunda gerekenin en iyi şekilde yapılacağını söyledi. Bende İl müdürümüze dernek yönetimim adına teşekkür ettim”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10