Karadeniz ürünleri 2.kez Çerkezköy'de

Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Derneği, Hayri Batur Caddesi getirdiği TIR'da Trabzon yöresine ait doğal ortamda üretilen gıda ürünleri ile yöresel kıyafetleri ikinci kez Çerkezköy'de satı?

Çerkezköy 2.06.2016 21:14:00 0
Karadeniz ürünleri 2.kez Çerkezköy

TIR’da Trabzon yöresine ait doğal olarak üretilen tereyağı, peynir çeşitleri, tulum peyniri, kaşar peyniri, helva, reçel, kurabiye,bal çeşitleri ile çay, fındık, pestil çeşitleri, kemençeler,bakır  sürahi, çaydanlık, cezve,sahan,tas,tava çeşitleri ve Trabzon yöresine has yöresel malzeme ve  kıyafetlerin satışı yapılacak.

 

İLGİ YOĞUN  

Tır sorumlusu Kadir Ofluoğlu ve Kutluhan Aksoy girişimleriyle ile 16 ay önce Trabzon valiliğinin katkı ve destekleriyle   Trabzon Kültür ve Turizm Derneği olarak Trabzon yöresine ait gerçek doğal  organik ürünlerinin tanıtımını ülke çapında  devamlı yaptıklarını belirterek, “Ülkemizde bir çok il ve ilçelerde Trabzon’la yakından uzaktan ilgisi olmayan ürünler satılması ve bu konuda devamlı şikayetlerin bulunması nedeniyle Trabzon Kültür ve Turizm Değerleri Derneği olarak Trabzon Valiliğimizin katkı ve destekleriyle Trabzon ürünlerini ülke genelinde  16 aydan buyana aralıksız olarak  40 il ve 170 ilçeye giderek Trabzon yöresel ve organik ürünlerinin satışını yaparak tanıtmaya çalışıyoruz. Her gittiğimiz il ve ilçede ürünlerimize karşı ilginin yoğun olması bizleri memnun ve mutlu ediyor. Geçen yıl geldiğimiz de Çerkezköy’de Trabzon ürünlerine beklemediğimiz bir ilgi oldu. Ürünlere gösterilen yoğun ilgi ve de talep üzerine Çerkezköy’e tekrar geldik. Ürünlerimiz hem hesaplı hem de tamamen organik olması dolayısıyla da hiçbir katkı maddesi içermemektedir. Pazar gününe Kadar Çerkezköy’de satışlarımız tırımızda  devam edecek.Çerkezköy’de yaşayan Trabzonlular olmak üzere tüm Çerkezköyleri Trabzon yöresel ürünlerini temin etmeleri için buraya bekliyoruz. Satışlarımız sabah 08.00-de başlayarak akşam saat 23.00’e kadar devam ediyor ”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN    


0282 726 91 91
0282 747 65 10