Vali Salihoğlu veda turlarına başladı

16 Mart 2015 tarihinden bu yana Tekirdağ Valiliği görevini yürüten ve son Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine çekilen Enver Salihoğlu, ilçelerde veda ziyaretlerine başladı.

Tekirdağ 2.06.2016 21:19:00 0
Vali Salihoğlu veda turlarına başladı

MERKEZE ÇEKİLMİŞTİ

Resmi gazetede yayımlanan 2016 Valiler Kararnamesi ile 22 vali merkeze alınırken, 24 ile de yeni vali atandı. 26 ilin valisi ise kendi aralarında yer değiştirdi. 16 Mart 2015 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile Tekirdağ Valiliğine atanan Enver Salihoğlu, 2016 Valiler Kararnamesi ile Merkez Valisi oldu. Vali Enver Salihoğlu’nun yerine ise Tekirdağ Valiliği’ne Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan atandı. Tekirdağ’daki görevi sona eren Vali Salihoğlu, ilçelere tek tek veda ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

 

GÜRBÜZ’Ü ZİYARET ETTİ

Dün saat 13.00’da Kapaklı Kaymakamlığı’na veda ziyaretinde bulunan Vali Enver Salihoğlu, burada Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Kaymakamlığı kurum amirleri tarafından karşılandı. Vali Salihoğlu, ziyaretinde Kapaklı Kaymakamlığı hatıra defterine “Bugün Tekirdağ’daki görevimden ayrılma vesilesi ile Kapaklı’ya geldim. Birlikte çalıştığımız dönemde İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz ve bütün kamu görevlilerinin gösterdikleri gayrete teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmaların da Kapaklı için yararlı ve hayırlı olmasını diliyor, tüm Kapaklı halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum” notlarını düştü.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Vali Enver Salihoğlu’nun Kapaklı Kaymakamlığı’ndaki veda ziyareti yaklaşık 15 dakika sürdü. Ziyaret konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Vali Salihoğlu ile görev süresi boyunca uyum içinde çalıştıklarını belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Salihoğlu, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve birim amirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10