Şıklığına gölge düşürdüler

Çerkezköy'de diş hekimliği yapan ve 7 Haziran Genel seçimleri ve 1 Kasım erken seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili olarak parlamentoya giren Ayşe Doğan'ın rengarenk şık giyimi dikkat çekiyor. AK Parti hÃ

Çerkezköy 2.06.2016 21:23:00 0
Şıklığına gölge düşürdüler

Tesettür modasını yakından takip eden ve güzel kombinler yaparak şık giyinen Ayşe Doğan, hem siyasi çalışmaları sırasında, hem de parlamentoda rengarenk giyinmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayşe Doğan, geçen günkü TBMM Genel Kurulu çalışmalarına  turkuaz renkli elbise ve üzerine beyaz renkli bir ceketle kombin yaparak geldi. Doğan'ın şıklığı ise hemen dikkat çekti.
Bunun üzerine hükümet karşıtı olarak bilinen bir gazete, Ayşe Doğan'ın milletvekilleri ile yaptığı sohbet sırasında çekilen fotoğrafına 'Mecliste turkuazlı vekil' başlığı altında habere yer verdi. Haberde  
Doğan'ın şıklığına vurgu yapılmadı ve son dönemde ‘protokol rengi' olarak öne çıkan turkuaza milletvekilleri de ilgi gösterdiğine değinildi.

Haberle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ayşe Doğan,"Yaşamımda turkuaz rengine önem vererek kullanmaktayım."dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10