Kayıtlar bugün başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçen yıl 1250 öğrenciye eğitim verdiği Yaz Spor Okulları'nın bu yılki kayıtları başlıyor. 7-14 yaş aralığındaki öğrenciler için toplam 9 farklÄ?

5.06.2016 19:42:00 0
Kayıtlar bugün başlıyor

9 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM 
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve geçtiğimiz yıl 1250 öğrencimizle yazı dolu dolu geçen Yaz Spor Okullarının bu yılki kayıtları başlıyor. Birinci döneminin 11 Temmuzda, İkinci döneminin ise 8 Ağustos’ta başlayacağı ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıtlar 6 Haziran- 8 Temmuz tarihleri arasında alınacak. İki dönemden oluşan ve basketbol, futbol, yüzme, masa tenisi, folklor, badminton, kort tenis, İngilizce ve voleybol gibi branşlarda eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında öğrencilerimiz bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızın branş seçiminde yüzme branşını seçen öğrenciler diğer branşlardan bir adet seçme hakkına sahip olacaklar.

ÇOCUKLARINIZI BİZE EMANET EDİN
Çerkezköy Belediyesi'nin eğitim alanındaki önemli bir hizmeti olan Yaz Spor Okullarının geçtiğimiz yıl vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördüğünü ve yaz döneminde çocuklarını Çerkezköy Belediyesi’ne emanet ettiklerini dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bu yıl da aynı sorumluluğu üstleneceklerini ifade ederek “Yaz Spor Okullarını oluşturma amacımız gençlerimize spor bilincini ve özgüvenini geliştirmek. Biz bunun için eğitmenlerimizle, hocalarımızla yavrularımıza takım ruhunu aşılamak, paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişimine katkı sunmayı hedefliyoruz. Geçen yıl çok başarılı bir yaz geçirdik. Toplam 1250 öğrencimizin eğitim ve sosyal hayatına katkıda bulunduk. Bu yıl da dokuz farklı dalda uzman eğitmenlerimizle bu sorumluluğu üstleneceğiz. Çerkezköy Belediyesi olarak da eğitim alanında böyle bir projeyi uygulamaktan ve devam ettirmekten son derece memnunuz. Tüm çocuklarımızı Yaz Spor Okullarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

MÜRACAATLAR HALK MASALARINA 
Her öğrencinin sadece bir branş seçebileceği kursa başvuru için veli izin belgesi, öğrencisin sağlık durumuyla ilgili taahhütname, nüfus cüzdan fotokopisi, bir adet fotoğraf ve müracaat etmesi gerekiyor. Alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10