Mavi Minibüsçülerde Ali Öztürk dönemi

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin önceki akşam olağanüstü genel kurulu toplantısı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi Konferans Salonuâ€?

Çerkezköy 5.06.2016 19:44:00 0
Mavi Minibüsçülerde Ali Öztürk dönemi

DiVAN BAŞKANLIĞINI NAZMİ AKBULUT YAPTI

Kongrenin  açılış konuşmasını Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As gerçekleştirdi. Ardından divan kurulu için önerilen Nazmi Akbulut Divan başkanlığına Divan Katip üyeliğine de Fatih Aşkın oy birliğiyle getirildi.Divanın oluşmasının ardından kongre Saygı duruşu ile başladı.

 

GÜNDEM MADDELERİ TEK TEK GÖRÜŞÜLEREK KABUL EDİLDİ

Kongrede gündemde yer alan faaliyet raporu, denetim raporu, gelir gider bilançosu ve tahmini bütçeyi Başkan Mustafa As okudu ve her biri tek tek oylamaya sunularak oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin aidatlar konusundaki görüşmede ise aylık 250 TL aidatların aynımı yoksa 125 TL olarak değiştirilmesi önerisi görüşmeye açıldı. Yapılan oylama sonunda kooperatif üyeleri Haziran  ayı dahil olmak üzere 125 TL aylık ödemelerini kararını oy birliğiyle kabul  etti. Ardından yönetimin bir yıllık ve iki yıl görev yapması oylanırken, gündem maddesi iki yıl olarak oy birliği ile kabul edildi.

 

ALİ ÖZTÜRK BAŞKAN SEÇİLDİ

Seçimlere tek aday ve tek lise ile gidildi. Açık oy tasnifi ile yapılan oylamada oy birliğiyle aday olanAli Öztürk ve listesi seçimleri kazandı. Ali Öztürk Başkanlığındaki Yönetim Kurulu asil üyeliklerine , Müslim Karagöz,Cezmi Yuvamen,Fatih Aşkın ve Ercan Kahraman seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Beytullah Erdem, Hüseyin Topuz, Cengiz İşcan ,Ünal Kaya ve Ahmet Akarsu getirildi.Denetim Kurulu asil üyeliklerine,Ömer Göktaş, Levant Yeni, Murat Kuruçay seçildi. Denetim kurulu yedek üyeliklerine de Kasım Şişman,Hulisi Akın ve Kenan Kurt seçildi.

 

“KOOPERTİFİMİZİ İYİ YERLERE GETİRECEĞİNE İNANIYORUM”

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan eski başkan Mustafa As, “Öncelikle kooperatifimizin kongresinin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ali Öztürk arkadaşıma ve yönetiminde başarılar diliyorum. Daha öncede bir dönem Kooperatif başkanlığı yapan Ali Öztürk arkadaşımın başarılı işler yapacağına cani gönülden inanıyorum. Kendisine ve yönetiminin birlik ve beraberlik içerisinde çok  iyi işler yapacağına,kooperatifimizi daha iyi yerlere getireceklerine de inancım tamdır” dedi.

 

“YENİ PEROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Başkan seçilen Ali Öztürk’te , “kongremizin hayırlı olmasını diliyor ve herkesin yapacağımız çalışmalarda elini taşın altına koymasını istiyorum. Yönetim kurulumuzla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımız gibi her zaman da siz değerli kooperatif üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Çalışmalarımıza sizlerinde katkı vermesini istiyoruz. Çünkü bu kooperatif hepimizin el ele vererek başaramayacağımız ve aşamayacağımız zorlukların olmadığını da bilmenizi istiyorum.”dedi.Yapılan konuşmaların ardından kongre son buldu ve daha sonra kongreye katılan kooperatif üyeleri et beyi ızgara et lokantasında birlikte yemek yedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10