Sitesporlular piknikte buluştular

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Sitespor yönetimi geleneksel hale getirmeyi planladıkları Piknik Şenliği'ni Kapaklı Kazak Gölü'nde gerçekleştirdi.

6.06.2016 19:10:00 0
Sitesporlular piknikte buluştular

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Sitespor Yönetimi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Piknik Şöleni Kapaklı Kazak Gölü'nde gerçekleşti. Etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile eşi Fatma Mandalı, Sİte Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Site Spor Kurucu Üyelerinden İlhan Çetinkaya, Site Spor Yönetim Kurulu Üyeleri, Site Spor Teknik Direktörü Soner Çelik, Site Spor Kurucu Üyeleri, Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetimi, futbolcular ve aileleri katıldı.

 

AÇILIŞ KONUŞMASI ERSAN BAŞKAN'DAN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan piknik şöleni, Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu'nun açılış konuşmasıyla devam etti. Katılımcıları selamlayarak keyifli bir gün geçirmelerini dileyen Karamehmetoğlu, pikniğin düzenlenmesine katkıda bulunan başta Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti. Ersan Karamehmetoğlu'nun ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. Başkan Mandalı, "Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen, başta Site Spor Başkanımız Ersan Karamehmetoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine başladı.

 

"SİTE SPOR ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR"

Sitespor’un Kapaklı’yı her zaman başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade eden Mandalı “ Site sporumuzun kurucularından şimdiki yönetimine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Site Spor şampiyonluklara doymuyor. 13 - 14 - 15 - 16 - 17 yaş gruplarında Tekirdağ Şampiyonu oldular. Ben U13 takımını izledim. Önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonası'na gidecekler. Onları orada en iyi tesislerde barındırmak bizim görevimiz." ifadelerini kullandı.

 

KAPAKLI'YI TEMSİL EDİYORLAR

Futbolcuların Kapaklı'yı temsil etmek için Türkiye Şampiyonası'na gittiğini söyleyen Mandalı “Bu yüzden onların şampiyonadaki rahatını sağlamak zorundayız. Site Spor o kadar güel ve büyük bir camia ki eski yöneticileri bile hala destek oluyorlar. Biz de yerel yönetim olarak sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz. Maddi ve manevi yanlarında olacağız." dedi. Vatandaşlara hizmet etmek için Başkan olduğunu, siyasi partilerin hizmet yolunda bir araç olduğunu ifade eden Mandalı, "Partiler amaç değildir, birer araçtır. Partileri insanlar yaratır. Partiyle makama gelirsin ama başa gelince ülkeye hizmet etmek zorundasın. Seçimlerde MHP'liler de, AKP'liler de CHP'liler de bana oy veriyor. Demekki biz burada birlik ve beraberliği sağlayabilmişiz” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu Başkan Mandalı'ya plaket takdim ederken, Sitespor’un kurucu üyelerine de plaket verildi.  Kulübün kurucu üyelerinden Muammet Sezen, Muhammet Şerifoğlu, Fikret Kırıl, İlhan Çetinkaya, Davut Apaydın, Yakup Alver ve Mücahit Özkan'a U11, U12, U13, U14, U15 ve U16 takım kaptanları plaketlerini takdim ettiler. Törende ayrıca Site Spor'un efsanelerinden olan ve geçtiğimiz sezon futbol hayatını noktalayan Volkan Demir'e de Ersan Karamehmetoğlu tarafından plaket verildi. Plaket töreninin ardından misafirlere ikramlarda bulunulurken, Site Spor'un altyapı futbolcuları dev ayaklar, halat çekme ve ses yarışmalarıyla doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10