Biçme ve bağlama ücretleri belirlendi

Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Hayrabolu Ziraat odası Toplantı Salonun da yaptığı Toplantıda Tekirdağ il genelinde 2016 yılında uygulanacak olan biçme ve bağlama ücretlerini belirledi.

Çerkezköy 6.06.2016 19:18:00 0
Biçme ve bağlama ücretleri belirlendi

TOPLANTIYA İL KOORDİNASYON KURULU BAŞKANI İmdat SAYGI BAŞKANLIK ETTİ

İl Koordinasyon Kurulu üyesi Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Hayrabolu’da  yapılan İl Koordinasyon toplantısıyla ilgi şunları söyledi. Toprak, “İl Koordinasyon Kurulumuz  Başkanı İmdat Saygı Başkanlığında Hayrabolu ilçemizde gerçekleştirdiğimiz toplantıda İl Koordinasyon Kurulu üyesi Çorlu Ziraat Odası başkanı Mehmet Ali Yavuz, İl Koordinasyon Kurulu Üyesi Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu, İl Koordinasyon Kurulu üyesi Hayrabolu Ziraat Odası başkanı Bülent Can,İl Koordinasyon Kurulu üyesi Çerkezköy Ziraat odası Başkanı Hasan Toprak,İl Koordinasyon Kurulu üyesi Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gürbüz,İl Koordinasyon Kurulu üyesi Saray Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çınar, İl Koordinasyon Kurulu Üyesi Şarköy Ziraat Odası başkanı Ömer Düzen hazır bulundu.”

 

2016 YILI İÇİN BİÇME BAĞLAMA ÜCRETLERİ

Hasan Toprak yapılan toplantıda 2016 yılında uygulanacak biçme bağlama ücretlerinin görüşüldüğünü ve alınan karara göre ücretler tespit edilerek şu şekilde karara bağlandığını belirtti. Toprak, “Toplantıda 2016 yılında uygulanacak bicme ücretleri ve bağlama ücretlerini görüşerek karar bağladık. Alınan karar gereği buğday biçme ücreti 18 TL, Ayçiçeği biçme ücreti 17 TL, Kanola biçme ücreti 20 TL, Mısır biçme ücreti 30 TL, Çeltik biçme ücreti 55 TL olarak belirlenerek karara bağlandı. Balya bağlama ücreti ise 25 k, balya için 1.80 TL olarak belirlendi ve karara bağlandı. Yeni hasan döneminde İl Koordinasyon Kurulumuzun belirlediği bu fiyatlar doğrultusunda biçme ve bağlama ücreti alınacaktır ”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10