Şehitlik gezileri sona erdi

Çerkezköy Belediyesi'nin 'Çerkezköy Tarihi İle Buluşmaya Devam Ediyor' sloganı ile düzenlediği Çanakkale Şehitliği gezileri tamamlandı.

Çerkezköy 6.06.2016 19:22:00 0
Şehitlik gezileri sona erdi

SEFERLER ÜÇE ÇIKTI

Geçtiğimiz yıl ‘Çanakkale Tarihi İle Buluşuyor’ adı altında Çanakkale Şehitliği’ne ücretsiz gezi düzenleyen Çerkezköy Belediyesi bu yıl da 16 Nisan-5 Haziran tarihleri arasında haftanın 3 günü yine Çanakkale Şehitliği’ne vatandaşları götürdü. Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Gezilerinin 16 Nisan Cumartesi günü başladığını ve Ramazan ayına kadar devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk etapta gezilerimiz Cumartesi ve Pazar günleri 42’şer kişilik iki otobüs ile başladı. Fakat vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep sonrası Cuma günleri de otobüslerimizi Çanakkale’ye gönderme kararı alarak, gönderdik” dedi. 

 

ÇERKEZKÖY TARİHİ İLE BUŞTU
‘Çerkezköy Tarihi ile Buluşmaya Devam Ediyor’ sloganı ile düzenlenen Çanakkale Gezileri ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Gezileri düzenledik. 16 Nisan Cumartesi günü sabah 06.00’da başlayan ve 5 Haziran 2016 tarihine kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenlediğimiz gezilerimize 2 binin üzerinde vatandaşımız katılarak Çanakkale Şehitliği’ni ve tarihi yarımadayı gezme imkanı buldular. Gezilerimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10