Yüceer: "CHP toplumsal barışın çimentosudur"

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hafta sonu Tekirdağ, Malkara, Çerkezköy, Muratlı ve Ergene'de bir dizi etkinliğe katıldı. Yurttaşlarla pikniklerde, Kiraz Festivali'nde bir araya gelen Yü

Tekirdağ 6.06.2016 19:24:00 0
Yüceer:

FESTİVALE DE KATILDI

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hafta sonu Tekirdağ’da bir dizi etkinliğe katılarak, yurttaşlarla buluştu. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte Çorlu Ordulular Derneği’nin pikniğine katılan Yüceer, Malkara Kozyörük'te yurttaşlarla bir araya geldi. Bu yıl 52.’si gerçekleştirilen Kiraz Festivali’nin Muratlı ayağına katılan Yüceer, “Uluslararası boyuta sahip festivalimiz Tekirdağ’ın gelenek, göreneklerinin, doğal güzelliklerinin yaşatılmasında,  tanıtılmasında,  kültürel alışverişe öncülük etmesinde de büyük rol oynuyor” dedi.Yüceer, 52 yıldır devam eden,farklı kültürleri buluşturan  bu geleneğin daha uzun yıllar devam etmesini temenni etti.

 

“SİZLER BU ÜLKENİN BUGÜNÜSÜNÜZ”

CHP Çerkezköy Gençlik Örgütünün 1. Gençlik Şöleni’ne katılan Yüceer, Gezi direnişinin 3. Yıl dönümü olduğunu belirterek, toplumsal muhalefet gereksinimini ve gençlerin bunda oynayacağı rolü anlattı. Yüceer, “Gençler bu ülkenin geleceğisiniz diyorlar. Ama aynı zamanda bu ülkenin bugünüsünüz. Size büyük işler düşüyor” dedi. Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun ve Niğde Milletvekili Fethi Gürer’in konuk olduğu CHP Tekirdağ İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Yüceer, birlik, beraberlik mesajları verdi. 14 yıldır AKP iktidarının toplumu kamplaştırdığını, dış politikamızın iflas ettiğini, laikliğin ortadan kaldırılmak istendiğini belirterek, CHP’nin toplumsal barışın çimentosu olduğunu, toplumsal barışı korumak için bedeli ne olursa olsun mücadele edeceklerini belirtti.

 

YÜCEER, TOPÇU BABA ANMA TÖRENLERİNDE

Ergene Türk Kızılayı’nın açmış olduğu kermese de katılan Yüceer, son olarak Kırklareli’nin Kofçaz ilçesinde Topçu Baba anma törenlerinde vatandaşlarla buluştu. Yüceer, inançların siyasete malzeme yapılmasına karşı olduğunun altını çizip Türkiye’de barışın ancak birlikte yaşama iradesiyle mümkün olacağını ifade etti. Yüceer, siyasi rant uğruna toplumu kutuplaştırmak isteyenlere karşı, barışı, hoşgörüyü ve kardeşliği savunacaklarının altını çizdi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10