Babaya son bakış

Kapaklı'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği kamyonetin, kaldırımda yürüyen yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Kazayı haber alıp gelen çocukları

Çerkezköy 7.06.2016 14:07:00 0
Babaya son bakış

KAMYONET KALDIRIMA ÇIKTI

Kaza saat 12.00 sıralarında Kapaklı Yıldızkent Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Ali Çankal yönetimindeki 34 DZ 2444 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıktı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen kamyonet, bu sırada kaldırımda yürüyen 67 yaşındaki Şerafettin Lüke isimli yayayı altına aldı. 67 yaşındaki yaya, kamyonetin altında metrelerce sürüklendi.

 

ÇOCUKLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Çevredekilerin haber vermesiyle kaza mahalline gelen 112 ekipleri yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis kaza mahallinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen Şeraffetin Lüke'nin çocukları ve yakınları sinir krizi geçirdi. Çocukları babalarının cansız bedeni başında “Hastaneye götürelim, yaşıyordur belki. Ne olur. Allah’ım yardım et. Baba nasıl bıraktın bizi. Hani doktora gidecektin bugün” diye ağıt yaktı. Acılı aileyi teselli etmek ise Şerafettin Lüke’nin Kırklareli’nin Vize ilçesinde polis memuru olarak görev yapan oğluna düştü.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Eyüp Savcı’nın incelemesinin ardından 5’i erkek toplam 9 çocuğu olduğu öğrenilen Şerafettin Lüke’nin naaşı önce Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna, ardından da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayı yapan kamyonetin sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Daha sonra sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülen sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10