İşletme müdürü oldu

Kale Seyahat Firmasının bir süredir boş bulunan Çerkezköy İşletme Müdürlüğüne firma çalışanlarından olan Ali Arslan getirildi.6 Haziran Pazartesi günü itibariyle yeni görevine başlayan Arslan

Çerkezköy 30.11.2010 00:00:00 0
İşletme müdürü oldu

FİRMAMIZIN PRENSİPLERİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMDİR

Kale Seyahat Firmasının yeni Çerkezköy İşletme Müdürü Ali Arslan, “1975 yılından bu yana Vize,Saray,Kapaklı,Çerkezköy,İstanbul hattında aralıksız olarak yolcu taşımacılığı yapan ve faaliyete geçtiği günden bu yana da bölge insanımıza çok iyi şekilde hizmet veren Kale Seyahat’in Çerkezköy İşletme Müdürlüğü görevine getirilmem benim için sürpriz oldu. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Firmamızın kalitesini daha da arttırmak için göreve geldik. Bu nedenle firmamızın prensipleri doğrultusunda önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti olacaktır.Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız bunu gösterecektir.”dedi.

 

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ali Arslan, bölge  insanına hizmet vermekten son derece memnun ve mutlu olduklarını da belirterek, “ Özellikle şunu da belirtmek İstiyorum. Firmamız hizmet vermeye başladığı yıldan bu yana her zaman desteklerini gördüğümüz bölge halkımıza da çok teşekkür ediyorum.Onlar nasıl bizler için varsa bizde her koşulda onlar için varız.Ekibimle birlikte en iyi şekilde  hizmet vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10