Hafta sonunda piknik şöleninde buluştular

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği'nin bu yıl üçüncüsünü organize ettiği piknik şöleni Saray Laladere Piknik Alanında düzenlendi. Yaklaşık 500 Gümüşhanelinin katıldığı pikni

Çerkezköy 7.06.2016 17:55:00 0
Hafta sonunda piknik şöleninde buluştular

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

Pazar sabahı erken saatlerden itibaren Saray Laladere piknik alanını dolduran Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek yönetimi karşıladı. Tekirdağ merkez ve ilçelerden de katılımın yoğun olduğu piknik şöleninde davul zurna ile gönüllerince eğlenen Gümüşhaneliler ardından bağlama eşliğinde türküler söyleyip eğlenceli bir gün geçirdiler.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da pikniği ziyaret ederek vatandaşlar ile birlikte davul zurna oynayarak hünerlerini gösterdi. Dernek üyeleri günün ilerleyen saatlerinde çekiliş yaparak üyelere çeşitli hediyeler verdiler. Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu çekiliş sonrası yaptığı konuşmada “ 3.düzenlemekten onur ve mutluluk duyduğumuz Tekirdağ Gümüşhaneliler Piknik şölenine gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıldan sonrada da düzenli bir şekilde nicelerini düzenleriz. Birliğimizi bütünlüğümüzü hiçbir zaman kaybetmeyiz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10