Selimiye ve Sultan Ahmet gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Kültür Gezileri başladı. Ramazan ayının ilk günü başlayan gezilerde vatandaşlar İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii'ne götürüldü.

Çerkezköy 7.06.2016 17:57:00 0
Selimiye ve Sultan Ahmet gezileri başladı

Selimiye ve Sultan Ahmet Camii gezilerimize katılan vatandaşlar Çerkezköy Belediyesi önünden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Hayırlı yolculuklar diliyorum. Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun" temennisi ile yolcu etti.

 

“BİR AY DEVAM EDECEK”

On bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye her gün birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlendiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi. 

ARAÇLAR SAAT 14.00’DA HAREKET EDECEK 
İstanbul ve Edirne’ye Çerkezköy Belediyesi önünden her gün iki otobüsün (Biri İstanbul diğeri Edirne) hareket edeceğini belirten Akay “Araçlarımız her gün saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” açıklamasını yaptı. 

 

“VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10