İlk iftar Fatih Mahallesi'nde yapılacak

Çerkezköy Belediyesi, Ramazan coşkusuna düzenlediği sokak iftarlarıyla ortak oluyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber her yıl olduğu gibi mahallelerde kurulacak sokak iftarlarıyla dayanışma ve kardeşlik

Çerkezköy 7.06.2016 18:13:00 0
İlk iftar Fatih Mahallesi

İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYORUZ
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını belirten ve tüm Çerkezköylülerin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Yerel yönetim olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunacağız” dedi. Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte olacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay “İlk iftar soframızı 13 Haziran Pazartesi günü Fatih Mahallesi’nde bulunan Adliye Otopark alanında kuracağız ve vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açacağız” dedi.

 

İLK İFTAR FATİH MAHALLESİ’NDE
13 Haziran Pazartesi günü ilk iftar sofrasının Fatih Mahallesi Adliye Otopark alanı’nda kurulmasının ardından ikinci sokak iftarının 14 Haziran Salı günü Cumhuriyet Mahallesi kurulacağını belirten Akay “ Cumhuriyet Mahallesi’ndeki iftar soframız ise Tepe Piknik Alanı’nda kurulacak” dedi. Çerkezköy Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde verilecek iftarların ardından 17 Haziran Cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Cami Önünde, 18 Haziran Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi Recai Kutan Parkı’nda, 19 Haziran Pazar günü Bağlık Mahallesi Muhtarlık yanında, 21 Haziran Salı günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami yanında, 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünde, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile mahalle iftarlarımız sona erecek.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10