ÇTSO'dan üç ilçede iftar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl düzenleyeceği iftar organizasyonunda bir ilke imza atıyor. Bu yıl iftar yemeğini üç ilçede düzenleyeceklerini kaydeden Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı S?

Çerkezköy 8.06.2016 18:07:00 0
ÇTSO

ÜYELER BULUŞACAK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği’ni bu yıl Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olmak üzere üç ilçede de düzenleyecek. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri İftar Yemeği’ni bu yıl üç ilçede de organize edeceklerini kaydeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Üyelerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Geleneksel İftar Yemeğimizi bu yıl Çerkezköy, Kapaklı ve Saray olmak üzere üç ilçemizde de düzenleyeceğiz” dedi.İlk iftar programının 14 Haziran tarihinde Saray’da organize edileceğini kaydeden Kozuva “ İlk iftarımız Saray Restaurant’ta olacak. 15 Haziran’da Kapaklı Lidya Garden’da, 16 Haziran’da da Çerkezköy’de Trakyum Restaurant’ta iftar yemeğimizi vereceğiz” dedi.

 

“TÜM ÜYELERİ BEKLİYORUZ”

Ramazan Ayı’nın tüm vatandaşlara ve İslam alemine hayırlı olmasını dileyen Kozuva, tüm ÇTSO üyelerini İftar yemeğine davet etti ve “Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in ve bu güzel iftar sofralarının, özlediğimiz sevgi ve kardeşlik ortamını güçlendirmeye vesile olmasını temenni eder,  bu mübarek gün ve gecelerin ülkemize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10